Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 ανοίγει το σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων!

 
Το ερχόμενο Σάββατο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 ξεκινάει τη λειτουργία του το Chalet 1750 του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, μέσα σε ένα ολόλευκο τοπίο στην αγκαλιά του Χελμού! Κάντε την πρώτη σας βόλτα στο βουνό και απολαύστε μια βόλτα στο χιόνι! Σας περιμένουμε για ένα ζεστό ρόφημα, για παραδοσιακά γλυκά ή ένα ελαφρύ γεύμα, μέσα σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα με θέα τη μυθική Στύγα.
Το Chalet είναι χτισμένο εξ’ ολοκλήρου από Φινλανδικούς κορμούς και βρίσκεται σε υψόμετρο 1750 μέτρα δίπλα από το parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.



Φέτος θα λειτουργούν εντός του χώρου περίπτερα: 1. Ρουχισμός χιονοδρομίας (γάντια-σκουφιά κοκ) σε προσιτές τιμές 2. Καραμελόκοσμος (καραμέλες-γλειφιτζούρια για παιδιά).
3. Υπερτροφές (ξηροί καρποί και υπερτροφές) και φρούτα αποξηραμένα, εγχώρια και μη. 4. Chalet Photo (Αναμνηστικές φωτογραφίες από την εμπειρία των χιονοδρόμων στο βουνό) Επιπλέον, πλησίον του chalet θα λειτουργεί παιδότοπος (οι γονείς μπορούν να αφήνουν τα παιδιά τους και να απολαύσουν το σκι και τον καφέ τους)! Το Chalet λειτουργεί από τα μέσα Δεκεμβρίου και για όλη τη διάρκεια της Χιονοδρομικής περιόδου που φθάνει μέχρι τα μέσα Απριλίου. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε εδώ: http://kalavrita-ski.gr/ekdiloseis-kai-diaskedasi/chalet








Δεν υπάρχουν σχόλια: