Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Γιώργος Λαζουράς: Ευχαριστώ, όλους, τους Πολίτες των Καλαβρύτων.

6.000περίπου, πολίτες των Καλαβρύτων από τους 11.500 πολίτες που ψήφισαν ή ποσοστό 53%, έδωσαν τη θετική ψήφο τους και τη νίκη στο συνδυασμό μας, στο συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.
Ευχαριστώ,απ’ την καρδιά μου, όλες και όλους, τους πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων, τους πολίτες των Καλαβρύτων, της Κλειτορίας, της Αροανίας και των Παΐων, για την τιμή που μου κάνατε και τη μεγάλη στήριξη που μου παρείχατε, που παρείχατε στο συνδυασμό μας, τη μεγάλη Νίκη, που μας δώσατε.
Ιδιαίτερα,ευχαριστώ, τις νέες και τους νέους του Δήμου Καλαβρύτων, που αγκάλιασαν το συνδυασμό μας,ενστερνίστηκαν τις θέσεις μας, αγωνίστηκαν μαζί μας και συνέβαλαν, καθοριστικά,στη Νίκη μας.

Ευχαριστώ, τέλος, τους 200 περίπου,υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και εκπροσώπους, τους μαχητές του συνδυασμού μας, τους καταξιωμένους συμπολίτες μας, που αγωνίστηκαν καθαρά,έντιμα, με αξιοπρέπεια και πολλές φορές με δύσκολες συνθήκες και έφεραν τη νίκη και οι οποίοι όλοι τους, αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες μου, που θα,αγωνισθούν και θα συμβάλλουν, από νέες θέσεις ευθύνης και μάχης, για να έρθει,η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Δήμο Καλαβρύτων.
Τώρα, είναι η ώρα, ακόμη περισσότερης και ακόμη σκληρότερης δουλειάς. Οι ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας και των συνδημοτών μας δεν μπορούν να περιμένουν. Το όραμά μας για τον τόπο μας,πρέπει, να πραγματοποιηθεί.
ΜΑΖΙ,με όλους, τους συνδημότες μας στις πόλεις και στα χωριά μας, τους Καλαβρυτινούς της Αθήνας, της Πάτρας και των άλλων πόλεων της Ελλάδας, τους συμπατριώτες μας Καλαβρυτινούς της ομογένειας, τους, απανταχού της γης, Καλαβρυτινούς, τους ακούραστους και δημιουργικούς συλλόγους Καλαβρυτινών, θα εργαστούμε, με ενότητα και ομόνοια, με το αθάνατο και αδούλωτο Καλαβρυτινό πνεύμα, να κάνουμε τον, ιστορικό, Δήμο μας, μεγαλύτερο, καλύτερο και ισχυρότερο.
Περήφανοι Καλαβρυτινοί πολίτες,
Θα φανώ αντάξιος, της τιμής που μου κάνατε και της μεγάλης Νίκης που μας δώσατε.

Γιώργος Λαζουράς
Δήμαρχος Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια: