Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Συγκίνηση για τον θάνατο του Γιώργου Στεφανόπουλου - Αύριο στις 12:00 μ. στην Κερπινή Καλαβρύτων η κηδεία του


    Ο συμπατριώτης μας από την Κερπινή ,Γεώργιος Θ.Στεφανόπουλος και για πάνω από μια 20ετία Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Κερπινιωτών και Φιλών «Ο Άγιος Γεώργιος», έφυγε από κοντά μας για το ταξίδι που δεν έχει γυρισμό σε ηλικία 86 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε λύπη σε όλο το χωριό μας.

Έφυγε από κοντά μας ένας στυλοβάτης του χωριού μας και άφησε πίσω του το χωριό Κερπινή φτωχότερο, αφού ήταν ανεκτίμητη η προσφορά του για πάνω από 20 χρόνια  στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.

Τον αγάπησαν όλοι, όσοι τον γνώρισαν.

 Ήταν αγωνιστής της ζωής, όπου έδωσε μάχες τόσο σε προσωπικό επίπεδο στην μακρινή Αμερική όπου έφυγε μετά την κατοχή και έζησε για πολλά χρόνια, από οικογενειακά χτυπήματα της ζωής ,αλλά και κατά την επιστροφή του στην γενέτειρά του την Κερπινή, όπου έδωσε αγώνες για την πρόοδο και ανάπτυξη του χωριού του και της περιοχής μας, επιτέλεσε αξιόλογο έργο ,ενδεικτικά αναφέρω (Μνημείο Πεσόντων και ηλεκτροφωτισμός του,Γεώτρηση – ύδρευση για την Κερπινή ,δεντροφυτεύσεις, κ.ά.)

   Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο στον κεντρικό ναό του χωριού μας , του Ιωάννου του Προδρόμου, στις 12:00 το μεσημέρι...

   Ας είναι ανάλαφρο το χώμα που θα τον σκεπάζει και η μνήμη του αιώνια.

 
  Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: