Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Συλλόγου Κερπινής για το έτος 2015.


«Απαραίτητο αναμνηστικό σε κάθε σπίτι συγχωριανού και φίλου της Κερπινής»
 
      Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Κερπινιωτών και φίλων Κερπινής “Ο Άγιος Γεώργιος” έκδωσε το ημερολόγιό του για το  έτος 2015 , το οποίο είναι έτοιμο ως προς διάθεση.
  
Η θεματολογία του ημερολογίου είναι εμπνευσμένη από φωτογραφίες  (πρόσφατες και παλιές, ασπρόμαυρες και έγχρωμες εναλλάξ). Προσπαθήσαμε δε κάθε μια από αυτές να έχει θεματολογία σχετική  ως προς το μήνα που αναφέρεται και όλοι οι μήνες συνοδεύονται από ένα μικρό ποιητικό απόσπασμα. Θα ήθελα δε να ευχαριστήσω όλους εσάς για το υλικό των παλαιών φωτογραφιών που μου εμπιστευτήκατε.

Υπενθυμίζουμε πως το ημερολόγιο του Συλλόγου είναι επιτραπέζιο τριγωνικό -Πυραμίδα με 14 Φύλλα με βάση στήριξης, αλλά και γαντζάκι για κρέμασμα (μετατρέποντας το έτσι σε ημερολόγιο τοίχου).

Τα δυο τελευταία φύλλα του Ημερολογίου είναι αφιερωμένα στους  ελεύθερους επαγγελματίες καθώς και εταιρείες ανθρώπων που είτε κατάγονται από το χωριό μας είτε είναι Φίλοι του Συλλόγου μας.

Η τιμή διάθεσης του ημερολογίου είναι 5ευρώ, τα έσοδα δε θα διατεθούν  για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

Γνωρίζοντας ότι οι καιροί είναι δύσκολοι θα θέλαμε την συμπαράστασή όλων σας ευελπιστώντας να μην λείψει από κανένα σπίτι .


Όσοι συμπατριώτες μας ενδιαφέρονται, ας συνδράμουν είτε αγοράζοντας το είτε προωθώντας το  βοηθώντας έτσι την από κοινού προσπάθεια.

Για την προμήθειά του καθώς και την προώθησή του μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του ΔΣ, για περαιτέρω συνεννόηση ,που είναι οι εξής:
 
·      Καραπατή Μαρία - Τηλ.:6981 567454   //  (Κερπινή - Αίγιο)
·      Σπυρόπουλος Τάσος - Τηλ.:6987 711174 //  (Κερπινή - Αίγιο).
·      Γκρίντζος Φίλιππος - Τηλ.: 6979 033194 // (Κερπινή - Καλάβρυτα)
·      Σόρας Σπήλιος -  Τηλ.:6972 077542 // (Κερπινή - Αθήνα).
·      Μάρας Νίκος - Τηλ.: 6944 910250    //( Αθήνα).
·      Γιακουμάκη-Γρίβα Ιωάννα -  Τηλ.:6977 391768 //(Αθήνα).
·      Πριονάς Παντελής - Τηλ.:6948 717677 // (Κερπινή - Καλάβρυτα)

ή με το email : psyllogos@kerpini.gr
Ευχαριστούμε θερμά όλους για την στήριξη σας σε αυτήν την δύσκολη περίοδο.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: