Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Με πλούσια δράση και επιτυχίες, συμμετείχε και αποκλείστηκε στον 2ο γύρο ο ΣΕΠΟΚΕ

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, μετά από σχετική  Πρόκριση, συμμετείχε στον 2ο Γύρο του Διασυλλογικού Κυπέλλου ΕΣΣΠ.
            Αυτή την φορά, την ομάδα του ΣΕΠΟΚΕ σχημάτισαν οι σκακιστές Χίντρικ Μπλέικερ-Σταύρος Σταυρόπουλος-Ηλίας Γιαννίτσας-Κωνσταντίνος Χαλμούκης.
            Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο εξαίρετο Ζαχαροπλαστείο-Εργαστήρι Γλυκών "Ερμείδης", αντιμετώπισε (με Διαιτητή τον -πτυχιούχο σχετικών Σεμιναρίων- ταλαντούχο Καθηγητή Πανεπιστημίου Δημήτριο Δαπόντα) τον ΑΣΟ Ναυπάκτου "Έπαρχος" (Σωματείο με θαυμαστή δραστηριότητα σε ζατρίκιο-επιτραπέζια αντισφαίριση και λοιπά Αθλητικά και Πολιτιστικά θέματα), από τον οποίο και έχασε (ύστερα από αξιόλογες παρτίδες) με σκορ 3-1.
            Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΣΕΠΟΚΕ αποκλείστηκε από την συνέχιση  του Διασυλλογικού Κυπέλλου ΕΣΣΠ για το 2016.

            Η φιλοξενία του ΣΕΠΟΚΕ χαρακτηρίστηκε άριστη. Παρευρέθησαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  Κυριακή Γεωργιάδου-Θεοδόσης Παναγόπουλος-Θεόδωρος Χαλμούκης. Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Ν. Ραζής πρόσφερε στον ΑΣΟ Ναυπάκτου "Έπαρχο" μία εξαιρετική και σπάνια έκδοση του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώμτος, με μαρτυρίες από την καταστροφή των Καλαβρύτων του 1943. Από την μεριά  του "Έπαρχου", ο Παναγιώτης Νάκης προσκάλεσε τον Σκακιστικό Καλαβρύτων σε διάφορες εκδηλώσεις στη Ναύπακτο.
            Ανάμεσα στα θετικά της φετεινής συμμετοχής στο Διασυλλογικό Κύπελλο, μπορούν να προσμετρηθούν η επιπλέον εμπειρία που απέκτησαν 8 σκακιστές του ΣΕΠΟΚΕ, η σύσφιξη των σχέσεων με λοιπά Αθλητικά Σωματεία και η πρόκριση (για 1η φορά) στον 2ο γύρο.  
            Ο ΣΕΠΟΚΕ θα συνεχίσει να συμβάλλει  στην ανάπτυξη Αθλητισμού και Πολιτισμού στην Ηρωική και Μαρτυρική Καλαβρυτινή γη, δικαιώνοντας όλους και όλες αυτούς που πιστεύουν στο όραμα της ευγενούς άμιλλας και της συναδέλφωσης των πληθυσμών.

           


Δεν υπάρχουν σχόλια: