Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Νέα βράβευση για τον Δρ Ν. Χ. Ραζή σε Ιατρικό Συνέδριο.



Μετά από τις Βραβεύσεις στο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής, μία ακόμη μεγάλη επιστημονική διάκριση ήλθε για τον ιατρό Γενικής Ιατρικής Δρ Ν. Χ. Ραζή και κατ΄ επέκταση και για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Πράγματι, σχετική Εργασία (μετά από βαθμολόγηση αρμόδιας Επιτροπής), απέσπασε (ανάμεσα σε 25 άλλες Μελέτες) το Α΄ Βραβείο Ελευθέρων Ανακοινώσεων στο19ο Συνέδριο Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κερκύρας (ΙΧΕΚ). Το Διεθνές αυτό Συνέδριο, παρακολούθησαν πάνω από 100 εγγεγραμμένοι Σύνεδροι από Ελλάδα-Αγγλία-Ιταλία-Αλβανία.
   Η ΙΧΕΚ είναι η αρχαιότερη Ιατρική Εταιρεία στον Ελληνικό χώρο και για το λόγο αυτό φέρει ιδιαίτερη αίγλη. Το ως άνω Βραβείο παρέλαβε από την Πρόεδρο της ΙΧΕΚ Παιδίατρο-Ιστορικό Δρ Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή ο κ. Ραζής, ο οποίος (φανερά συγκινημένος από αυτήν την πολύ μεγάλη τιμή) -αφού ευχαρίστησε του Διοργανωτές για την σημαντική αυτή διάκριση, αφιέρωσε το Βραβείο στην οικογένειά του-στους πολίτες της Μαρτυρικής Καλαβρυτινής γης-στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων και στους συνεργάτες του.
     Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ν. Ραζής συμπεριλήφθηκε στην Τιμητική Επιστημονική  Επιτροπή του 19ου Συνεδρίου της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, ενώ ανέπτυξε και 30λεπτη σχετική Εισήγηση που αφορούσε την Γενική/Οικογενειακή Ιατρική.




Δεν υπάρχουν σχόλια: