Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Χωρίς πρόσκληση η Ένωση θυμάτων στην ενημέρωση της Ντόϊτσε Βέλε για το Καλαβρυτινό ολοκαύτωμα

Ανοικτή επιστολή απέστειλε η Ένωση θυμάτων Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος με αφορμή την ενημέρωση δημοσιογράφων της Ντόϊτσε Βέλε για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα που θα γίνει σήμερα  Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ.,στην αίθουσα της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων όπου αναφέρει ότι  δεν έχει λάβει καμία πρόσκληση ως φορέας για να παρευρεθεί και να συμμετέχει στο σχετικό διάλογο. 

Προς τους κ. κ.
1.     Λαζουρά Γεώργιο  Δήμαρχο Καλαβρύτων - Καλάβρυτα,
  1. Κοντογιάννη Δημήτριο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων , με την παράκληση να ενημερώσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, Καλάβρυτα.
  2. Κατσικόπουλο Δημήτριο – Επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης - Δημοτικό Σύμβουλο, με παράκληση να ενημερώσει τους Δημοτικούς του Συμβούλους, Καλάβρυτα.
  3. Κούκιο Κώστα - Επικεφαλή της ελάσσονος αντιπολίτευσης - Δημοτικό Σύμβουλο με παράκληση να ενημερώσει τον κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο. Καλάβρυτα.

ΘΕΜΑ: Περί μη ενημέρωσής μας, για συμμετοχή μας σε σχετικό διάλογο με
             δημοσιογράφους της Ντόϊτσε Βέλε για τις Γερμανικές αποζημιώσεις.


Κύριοι
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ την εκδήλωση του Δήμου για την ενημέρωση δημοσιογράφων της Ντόϊτσε Βέλε για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει καμία πρόσκληση ως φορέας να παρευρεθούμε και συμμετέχουμε στο σχετικό διάλογο, κάτι ιδιαιτέρως εποικοδομητικό και ουσιαστικό για την ολοκληρωμένη εικόνα των ενδιαφερομένων δημοσιογράφων.
Επιφυλασσόμαστε για το αποτέλεσμα της εκδήλωσης αυτής χωρίς την προηγούμενη πρόσκληση ημών και άλλων υπευθύνων φορέων στην διοργάνωσή της.
Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία, καθώς το βάρος της ενημέρωσης μεγάλου μέρους του δημοσιογραφικού κόσμου της Γερμανίας είναι μεγάλο, και θα παρευρεθούμε σε αυτή εκπροσωπώντας τα Θύματα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας
Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης                                 Φώτης Κουτσογιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: