Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Λαμπερή Γαμοβάπτιση στην Κερπινή Καλαβρύτων: Ένα Μυστήριο Διπλής Ευτυχίας.

   
   Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο ανιψιός Γιώργος Σπυρόπουλος και η Δήμητρα Πουπουνάκη, οι οποίοι ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου και ταυτόχρονα βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους στην Κερπινή Καλαβρύτων. Η διπλή αυτή χαρά έλαβε χώρα το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024, στις 6:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση και αγάπη.

Διπλή Ευλογία: Γάμος και Βάπτιση

   Το μυστήριο του γάμου και η βάπτιση του μικρού Ιωάννη-Βασίλη  τελέστηκαν με μεγάλη λαμπρότητα με την παρουσία φίλων και συγγενών που μοιράστηκαν τη χαρά του ζευγαριού. Κουμπάρος  του ζευγαριού ήταν ο Παναγιώτης Καλλιάς και  νονά του μικρού η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, που στάθηκαν στο πλευρό του ζευγαριού σε αυτές τις σημαντικές στιγμές.

Αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο και αξίζει να σημειωθεί  ήταν η έκπληξη κυρίως στο γαμπρό αλλά και την νύφη κατά την έξοδο τους  από την εκκλησία.

Τον περίμεναν έξω από την εκκλησία και τον «έλουσαν» κυριολεκτικά με εκατοντάδες κιλά ρύζι που είχαν φέρει σε αρκετά τσουβάλια! Αλλά ο γαμπρός παρέμεινε… ψύχραιμος και χαμογελαστός .

Μοναδική Γαμήλια Δεξίωση

   Μετά το τέλος των μυστηρίων, ακολούθησε μια εντυπωσιακή γαμήλια δεξίωση στον  ειδυλλιακό χώρο στο εστιατόριο «Στύγα». Ο χώρος ήταν ιδιαίτερα διακοσμημένος περιείχε πλούσιο φαγητό ,σπιτικά εδέσματα και άφθονά ποτά , λειτουργώντας και δημιουργώντας μια ονειρική ατμόσφαιρα που απογείωσε τη βραδιά. Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη γιορτή σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εντυπωσιακή είσοδος


   

Στη γαμήλια δεξίωση του Γιώργου  και της Δήμητρας, ζήσαμε εκτός από τη λαμπερή είσοδο του ζευγαριού, και τον πρώτο χορό τους, την εντυπωσιακή είσοδο του νεοφώτιστου Ιωάννη-Βασίλη πάνω σε ένα Cabrio ηλεκτροκίνητο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο υπό τους ήχους του ύμνου του Ολυμπιακού.

Η ελληνική παραδοσιακή μουσική  κυριάρχησε και το λαμπερό ζευγάρι το απογείωσε με το κέφι με την ενέργειά του και μας παρέσυρε όλους στο χορό!!!

Το γλέντι που ακολούθησε ήταν τρικούβερτο, με το κέφι να κυριαρχεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Γιώργος και η Δήμητρα ξεκινούν μαζί μια νέα ζωή, έχοντας ήδη δημιουργήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

 Ευχόμαστε να ζήσουν πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!

Με υγεία και ευτυχία στη κοινή τους ζωή  και για το μικρό τους νεοφώτιστο  Ιωάννη -Βασίλη να τον καμαρώνουν όπως επιθυμούν με πολλές χαρές.