Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Ορκίστηκε την Κυριακή η Νέα Δημοτική Αρχή Καλαβρύτων».



    Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα έγινε την Κυριακή 17 Αυγούστου, η ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής Καλαβρύτων που προέκυψε από τις πρώτες Δημοτικές εκλογές στις 18 Μαΐου.
   Οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, Τοπικοί Σύμβουλοι και Εκπρόσωποι των Κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο στο Ιερό Ευαγγέλιο πρωτοστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου και με την παρουσία του Μητροπολίτη Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου.


     Όσο αναφορά από την Κοινότητα Κερπινής παρευρεθεί και ορκίστηκε ο επανεκλεγέντας Πρόεδρος του χωριού Κώστας Σπυρόπουλος . 
Στην τελετή της ορκωμοσίας παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αχαΐας κ. Αθανάσιος Νταβλούρος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυμαίων (Δυτικής Αχαΐας) κ. Χρήστος Νικολάου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Περιστερίου, Καλαβρυτινός από τα Τριπόταμα, κ. Αλέκος Σταυρούλιας, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου.
 Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, ευχήθηκε σε όλους τους νεοεκλεγέντες και ορκισθέντες Δημοτικούς, Τοπικούς Συμβούλους και Εκπροσώπους, “καλή αρχή, να είμαστε καλορίζικοι και να αγωνιζόμαστε για το καλό των δημοτών μας”.
   Ανέφερε δε χαρακτηριστικά ότι τα τοπικά προβλήματα, δεν χωρίζουν, αλλά ενώνουν τους τοπικούς που αγωνίζονται για την επίλυση τους.
Ευχές για καλή θητεία εξέφρασαν προς τους νεορκισθέντες και οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης κ.κ. Δημήτριος Κατσικόπουλος και Κώστας Κούκιος.

Ευχόμαστε σε όλους  καλή επιτυχία με δημιουργικό έργο στην νέα τους θητεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: