Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Εορτασμός της Παναγίας στην πλατεία Κερπινής.

   
  Τα παιδιά του χορευτικού Συλλόγου Κερπινής έδωσαν και φέτος,ανήμερα της Παναγίας το έναυσμα για μια βραδιά ξεφαντώματος και μας έκαναν περήφανους, μεταδίδοντας μας το κέφι τους και την ζωντάνια τους, μέχρι το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας, κάνοντας μας να ξεφύγουμε από τα προβλήματα και ζωντανεύοντας το χωριό μας.
   
  Ευχαριστούμε όλους εσάς για την παρουσία σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εορτή της ¨Πίτας¨ ,όπου λεπτομέρειες αυτής σύντομα θα ανακοινωθούν…



 Δείτε πλούσιο Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση, όπου το μεγαλύτερο μέρος του είναι από τον φίλο μας και DJ της εκδήλωσης-Παναγιώτη Κούγια όπου και τον ευχαριστούμε, καθώς και Video από το χορευτικό του Συλλόγου μας και την βαρυσήμαντη ομιλία του Παπα-Γιώργη Σαρδελιάνου (Ιερέα του χωριού μας).).





















































































































 ,







Δείτε επίσης το Video με την βαρυσήμαντη ομιλία του παπά-Γιώργη Σαρδελιάνου (Ιερέα του χωριού μας),όπως το κατέγραψε και ανέβασε ο φίλος Αντώνης Βασιλόπουλος.

Ο παπα-Γιώργης αποτελεί για το χώρο της θρησκείας μια εμβληματική προσωπικότητα, που ξεπερνά τα σύνορα της ενορίας και του Δήμου. 
Και όταν αυτός ο άνθρωπος κατεβαίνει στις 2.30 τα ξημερώματα στην πλατεία του χωριού, για πρώτη φορά στα 62,5 χρόνια της ζωής του για να πει ότι Σύλλογος, κοινότητα και εκκλησία, πρέπει να βαδίσουν χέρι_ χέρι για το καλό, δεν πρέπει μόνο να μας προβληματίσει, αλλά να ορθώσει το ανάστημα στον καθένα μας να ασχοληθούμε με την Κερπινή μας, και όχι με το κουτσομπολιό και τις κακοήθειες....
Ακούστε και δείτε έναν εξαίρετο παπά, που στέκεται σαν άλλος Παλαιών Πατρών Γερμανός στο ύψος των περιστάσεων προκειμένου να χτυπήσει σε όλους μας την ....Καμπάνα της αφύπνισης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: