Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Σοβαρό πρόβλημα με διακοπή του ρεύματος και χαμηλή τάση σε Κερπινή και Ρωγούς!



Σοβαρό πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση έχει παρουσιαστεί από τις 02:30 το πρωί, μετά τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας με αποτέλεσμα την διακοπή και χαμηλή τάση σε όλο το ηλεκτρικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Κοινότητας Κερπινής και Ρωγών.
Σε άλλα σημεία στις 2 Κοινότητες δεν υπάρχει καθόλου ρεύμα και σε άλλα η τάση είναι πολύ χαμηλή καθώς και με προβλήματα στο τηλεφωνικό δίκτυο,καθώς δεν είχε παροχή ρεύματος στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ.
Σε επικοινωνία με το τμήμα βλαβών της ΔΕΗ που έκανα μου είπαν πως δεν το γνωρίζουν το πρόβλημα γιατί κανένας τουλάχιστον από την Κοινότητα Κερπινής δεν το έχει δήλωση υπεύθυνα!!! Παρά μόνον από την Κοινότητα Ρωγών!!! Αυτό θα ήταν όντως είδηση...
Και αυτό δεν είναι για πρώτη φορά, σε κάθε κακοκαιρία το φαινόμενο παρουσιάζεται και έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές τα τελευταία Χρόνια χωρίς να γίνεται κάτι, για το συγκεκριμένο ηλεκτρικό δίκτυο της ΔΕΗ,παρά μόνον  το δίκτυο με τις Ανεμογεννήτριες και τα Φωτοβολταϊκά τους ενδιαφέρει!!!
Η Πλήρης αδιαφορία και εγκατάλειψη σ' όλο της το μεγαλείο για το χωριό μας και τα Χωριά μας γενικότερα!
Τι άλλο να πεις....


Δεν υπάρχουν σχόλια: