Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Τακτικής Γενικής (Απολογιστικής – Εκλογικής) Συνέλευσης

    Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης και την απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την συνεδρίασή του στις 15-11-2021,  καλούνται όλα τα μέλη της Ένωσης, σε Τακτική Γενική Απολογιστική-Εκλογική Συνέλευση, τη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα προσέλευσης από 5:30 μ.μ. έως 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων – Πέτρινο κτήριο στην πλατεία Πετμεζαίων με   θέματα:

Από 06:00 μ.μ. έως 08:00 μ.μ.

  • ·      Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης,
  • ·      Απολογισμός πεπραγμένων, Διοικητικός – Οικονομικός, (Από 01-01-2020 έως 31-12-2021)
  • ·      Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  • ·      Συζήτηση επί των πεπραγμένων και απαλλαγή
Από 08:μ.μ. έως 10:00 μ.μ.
  • ·      Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής,
  •        Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη και τελευταία φορά στις 27 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Κυριακή και ώρα 06:00 μ.μ. στην ίδια αίθουσα.

Π  Ρ  Ο  Σ  Ο  Χ  Η  

Επειδή συνήθως κατά την πρώτη Γενική Συνέλευση δεν πραγματοποιείται απαρτία και για να μην ταλαιπωρηθούν τα μέλη μας τα οποία έρχονται από μακριά, παρακαλούμε όλα τα μέλη να έλθουν στην δεύτερη και τελευταία Γενική Συνέλευση στις 27 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Κυριακή και ώρα 06.00 μ.μ. στην ίδια αίθουσα.

Υ  Π  Ε  Ν  Θ  Υ  Μ  Ι  Ζ  Ο  Υ  Μ  Ε

Οι υποψήφιοι για τα όργανα της Ένωσης πρέπει να έχουν ρυθμίσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να έχουν καταθέσει γραπτή αίτηση τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν από την πρώτη σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης βάσει του καταστατικού.

Επειδή επιθυμία όλων μας είναι να συμμετέχουν όλα τα παλαιά μέλη της Ένωσής μας και λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης αποφασίστηκε, να παραμείνει η ετήσια συνδρομή στο ποσό των 5,00 ευρώ ανά άτομο. Για όλα τα άλλα ισχύουν τα σχετικά άρθρα του καταστατικού.


Η παρουσία όλων θεωρείται ιερό καθήκον, στη μνήμη των εκτελεσθέντων Καλαβρυτινών συμπατριωτών μας.

 Σ Ο Β Α Ρ Η     Ε Π Ι Σ Η Μ Α Ν Σ Η

Η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα των υγειονομικών κανονισμών που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο (Covid-19) . Θα ενημερώνουμε τα μέλη μας με ανακοινώσεις στο fb 

(Facebook) της Ένωσής μας, https://www.facebook.com/Ένωση-Θυμάτων-Καλαβρυτινού-Ολοκαυτώματος, και στις Καλαβρυτινές ιστοσελίδες.

 Για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε άμεσα όλα τα μέλη μας παρακαλούμε να μας στείλετε το e-mail σας (ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο) και όσοι δεν έχουν να μας στείλουν το e-mail των τέκνων τους ώστε να τους ενημερώνουμε άμεσα.

         Ο Πρόεδρος

Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης

____________________________________________________

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέοι τρόποι επικοινωνίας με την Ένωσή μας.

Αγαπητά μέλη,

Αγαπητές Συμπατριώτισσες,Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Όποιοι από εσάς ενδιαφέρεστε να έχετε άμεση και έγκυρη ενημέρωση από την Ένωσή μας, παρακαλούμε να μας στείλετε τα νέα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Τα περισσότερα σταθερά σας τηλέφωνα που έχουμεέχουν καταργηθεί. Το ίδιο και πολλές ταχυδρομικές διευθύνσεις.

Με τα σημερινά δεδομένα όλοι έχουμε μία ηλεκτρονική διεύθυνση, μέσω της οποίας μπορούμε άμεσα και σίγουρα να σας ενημερώνουμε.

Επίσης όσοι δεν έχουν προσωπικό e-mailνα μας στείλουν το e-mail των τέκνων τους ώστε να τους ενημερώνουμε από εκεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας στις παρακάτω διευθύνσεις:

E-mail: xarilaosermeidis@gmail.com,στο messenger του παρακάτωfb:Χαρίλαος Ερμείδης για δωρεάν επικοινωνία, καθώς και στο Viber του κινητού 6946.17.58.53 για δωρεάν επικοινωνία, ή απευθείας στο κινητό.

Για όσες και όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν την Ένωσή μας και δεν είναι απόγονοι εκτελεσθέντων στις 13-12-1943, ή όπως αλλιώς ορίζει το καταστατικό μας, μπορούν νε εγγραφούν ως Αρωγά μέλη στην Ένωσή μας.

Επίσης μπορούν να ενισχύσουν την Ένωσή μας με όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούνστο  Αρ.Λογ.Καταθέσεων ΕΤΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 364/296036-28, IBAN Λογ.Ε.Τ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ GR35001103640000036429603628. Εφ’ όσον καταθέσετε κάποιο ποσό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο e-mailμας και να μας πείτε τον τρόπο που θέλετε να σας στείλουμε την απόδειξη.

Μερικοί ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΙ της Ένωσής μας:

Α. Η διατήρηση άσβεστης της μνήμης των εκτελεσθέντων της ναζιστικής θηριωδίας στην Επαρχία Καλαβρύτων, αποκορύφωση της οποίας υπήρξε η δολοφονική εκτέλεση ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού και η ολοκληρωτική καταστροφή της πόλης των Καλαβρύτων στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

Β. Η υποστήριξη της ιστορικής έρευνας σχετικά με τα γεγονότα του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Γ. Η διεκδίκηση των οφειλόμενων αποζημιώσεων για τους εκτελεσθέντες από τους ναζί Γερμανούς, καθώς και για τις καταστροφές, κλοπές και λεηλασίες κατά  την περίοδο της κατοχής.

Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1

Προσθήκη θέματος στην ημερήσια διάταξη της Πρόσκλησης της Γενικής Απολογιστικής – Εκλογικής Συνέλευσης.(Αρ.Πρωτ.0258/2022)

Αγαπητά μέλη, 

Αγαπητές Συμπατριώτισσες, Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Επειδή λόγω Covid-19 η ετήσια Γενική Συνέλευση  της Ένωσής μας δεν πραγματοποιήθηκε το 2020 και για να υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια έκφρασης των απόψεων των μελών μας, προστίθεται στην ημερήσια διάταξη και «η συζήτηση επί άλλων θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του καταστατικού».

Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και την αθρόα συμμετοχή σας στην Γενική μας Συνέλευση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: