Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Το Πρόγραμμα για το 43ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού στις 14 Μαΐου 2023.

   Για μία ακόμα χρονιά και φέτος ο Σύλλογός Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και αρκετών φορέων και συλλόγων, πραγματοποιούν το 43ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.

   Για φέτος οι εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Μαΐου 2023.
Στις 13 Μαΐου ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη ημερίδα με οικολογικά θέματα που αφορούν τον Δήμο μας και όχι μόνο. Στις 14 Μαΐου ημέρα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.

Δείτε παρακάτω όλο το πρόγραμμα.





==============================
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αγαπητοί μας. Επειδή η Hellenic Train δεν έχει τα απαιτούμενα δρομολόγια και φέτος ώστε να εξυπηρετήσει την πληθώρα των περιπατητών που έρχονται στις 14 Μαΐου 2023 να περπατήσουνε την διαδρομή Καλάβρυτα-Διακοφτό, στέλνουμε την ανακοίνωση του τουριστικού πρακτορείου GERASIMOPOULOS Travel, Paraskeyas Gerasimopoulos το οποίο καλύπτει το κατά δύναμη αυτά τα κενά. Θέλουμε από καρδιάς να τους ευχαριστήσουμε γιαυτό τους το τόλμημα, γιατί διαφορετικά θα υπήρχαν πολλά προβλήματα στην μετακίνηση σας από Καλάβρυτα προς Διακοφτό και αντίστροφα. Φέτος το πρακτορείο του κυρίου Ηλίας Ζωγραφάκης λόγω σοβαρού προβλήματος δεν συμμετέχει όπως πέρσι. Τα άλλα πρακτορεία συμμετέχουν. Καλέστε τα τηλέφωνα και μιλήστε μαζί τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Είναι όλες οι πληροφορίες στο fb Ε.Ο.Σ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ .Με όλη μου την εκτίμηση Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης Πρόεδρος Συλλόγου Ορειβασίας, Χιονοδρομίας, Αναρρίχησης, Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων.




Δεν υπάρχουν σχόλια: