Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Χιονoδρομικό Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Καλαβρυτινοί υποψήφιοι εκτός επαρχίας....

  Υποψήφιοι σε άλλες περιοχές που κατάγονται από τα Καλάβρυτα ... 
(Εκλογές 2014)   

Κώστας   Μιχαλακόπουλος
 
 Γεννήθηκε στην Κερπινή Καλαβρύτων και είναι Διευθυντής του 3ου Λυκείου- Νέας Σμύρνης.
 
   Είναι απόφοιτος του Φυσικού τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών την περίοδο 1981-1985.
Έχει κάνει Μεταπτυχιακές σπουδές δύο ετών (Master) στις Τηλεπικοινωνίες περίοδος 1985-1987 και μεταπτυχιακές σπουδές δύο ετών (Master) στην πληροφορική την περίοδος 1994-1996.
   Επίσης έχει κάνει Μοντέλα πειραματικής διδασκαλίας Διαχείριση φυτών, εδαφών και αποβλήτων, ανάπτυξη δεξιοτήτων διευθυντικών στελεχών Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στην Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση.
   Έχει δγράψει δύο βιβλία «Τεχνολογίας» για τις τάξεις Α΄ & Β΄ Γυμνασίου και δύο βιβλία «Ανάπτυξης εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον» για τους μαθητές της Γ΄ τάξης του Λυκείου Από το 1998 διδάσκει στο Πειραματικό Γυμνάσιο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
    Την διεύθυνση Πειραματικού Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης ανέλαβε το σχ. έτος 2008-2009.
 


Δήμος Καρακώστας:
    Αν και δεν κατάγεται  από τη Κερπινή Καλαβρύτων, αγάπησε τους ανθρώπους της και τις ομορφιές της λόγω της γυναίκας του της Βάσως Σώρα, κόρη του αείμνηστου Χρήστου Σώρα !!!!

    Ο Δήμος Καρακώστας, γεννήθηκε το 1962 στη Σκοπιά Φαρσάλων ένα μικρό ορεινό χωριό της Θεσσαλίας από γονείς αγρότες.
Σπούδασε στην Εκκλησιαστική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και έκανε το «αγροτικό» του στη Μεγάλη Βόλβη Λαγκαδά και στη Κέα Κυκλάδων.
  Από το 1989 ζει στους Αγίους Αναργύρους ( Ανάκασα ) και διδάσκει στο 5ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων και από το Σεπτέμβρη του 2011 ανέλαβε και την υποδιεύθυνση του Σχολείου.
    Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Αγίων Αναργύρων, Πρόεδρος του Δ. Σ. στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημ. Σχολείου Αγ. Αναργύρων και σήμερα συνεργάζεται ως αρθρογράφος στην εφημερίδα «Δυτικά Νέα» καθώς επίσης στις ενημερωτικές ιστοσελίδες «westnews.gr» και «peristerinews .gr»
     Συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές το 2006 και εκλέχθηκε στους Αγίους Αναργύρους Οι τομείς ευθύνης του κατά τη τετραετία ήταν : μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών της Πόλης .
   Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Σώρα , υπάλληλο της Δ.Ο.Υ. Αγ. Αναργύρων και πατέρας δύο παιδιών, της Έφης και του Ευθύμη.
Μετά από ένα διάλειμμα στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, πήρε την απόφαση να κατέβει σαν Περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, πιστεύοντας ότι χρειάζονται να περάσουν στο προσκήνιο άνθρωποι που αντιλαμβάνονται την νέα εποχή, με όραμα και ελπίδα για το παρόν και το μέλλον.


 
Θεόδωρος Λάππας

      Ο Συμπατριώτης μας, Θεόδωρος Λάππας, από την Λυκούρια Καλαβρύτων με μακρά πορεία στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου Πετρούπολης Αττικής
Ο Θοδωρής Λάππας πιστεύει, όπως και πολλοί άλλοι, ότι ήρθε η ώρα να ηγηθεί της προσπάθειας για "ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ".

        Ο Θοδωρής Λάππας, γεννήθηκε στη Λυκούρια το 1963, σπούδασε διοίκηση οργανισμών και επιχειρήσεων, εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ, πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Πετρούπολης και νυν αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Παντρεμένος με την Κων/να Πολιτσοπούλου από το Ελληνικό Γορτυνίας, έχει μία κόρη 15 ετών τη Μαρία.
 


Θεόδωρος Τερζής

Τη δική του μάχη για το δημαρχιακό αξίωμα στον Δήμο Περάματος αποφάσισε να δώσει ο Θεόδωρος Τερζής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέοι Ανθρωποι - Νέα Πορεία", ο κ. Τερζής ξεκαθαρίζει ότι, αν και του προτάθηκε, δεν εντάχθηκε σε ψηφοδέλτιο "επαγγελματιών" της πολιτικής.
Οπως σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση, ο στόχος του είναι να ανοικοδομηθεί η επόμενη ημέρα στο Πέραμα, να γίνει μία σύγχρονη πόλη και να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας.
Παραλλήλως, ζητά την κοινή προσπάθεια όλων σε μία κοινή προσπάθεια για την προοπτική που δικαιούται η αγαπημένη του πόλη.
 
Δημοσίευση σχολίου