Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Καλάβρυτα: Μοναδικό! «Στη Ζαχλωρού μαγειρεύουμε καλύτερα από ότι παρκάρουμε. Είναι γεγονός».




Mία από τις καλύτερες "διαφημίσεις" που έχουμε δει !
Γράφει η φίλη μας
Ελένη Μπουλιέρη
από τον ΣΚΑΪ    
Μα τι σκέφτηκε ο «αθεόφοβος»?
  Στην είσοδο για το χωριό Ζαχλωρού οι επισκέπτες θα δουν κάτι περίεργο! Είναι το τζιπ της φωτογραφίας που δείχνει σαν να «ήρθε από τον ουρανό».
   Αποκλείεται να μην το προσέξει κάποιος, γιατί δείχνει σαν να είχε συμβεί ατύχημα στο σημείο! Αν δει βέβαια λίγο καλύτερα στο παρμπρίζ αναγράφεται μεταξύ άλλων το εξής: «Στη Ζαχλωρού μαγειρεύουμε καλύτερα από ότι παρκάρουμε».



Ο Αντώνης, ο ιδιοκτήτης του οχήματος έχει ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του χωριού που λειτουργεί όλο το χρόνο. Δεν ξέρουμε αν μπορεί να παρκάρει ή όχι, όμως από φαγητό έχουν να το λένε οι επισκέπτες πως όλα είναι νοστιμότατα!
Είναι από αυτά τα περίεργα που βλέπει κανείς σε ορεινά χωριά. Η Ζαχλωρού είναι ένα «κουκλίστικο» χωριό του νομού Αχαΐας, που βρίσκεται πολύ κοντά στα Kαλάβρυτα.
Περνώντας το γεφυράκι, θα φτάσετε στο σταθμό του χωριού που είναι μία από τις στάσεις του Οδοντωτού. Το σκηνικό είναι κινηματογραφικό. Από τη μια τα πέτρινα κτήρια του σταθμού και από την άλλη η πλούσια βλάστηση του φαραγγιού του Βουραϊκού με τους ήχους του ποταμού, να είναι η απόλυτη απόδραση από την καθημερινότητα.
  


Εμείς απλά θα... συμφωνήσουμε, καθώς δεν υπάρχει επισκέπτης που να μην έχει σταματήσει σε αυτό το γραφικό μέρος (όπου περνά ο οδοντωτός) για να ξαποστάσει απολαμβάνοντας το φαγητό του ...















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: