Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Το ανεξήγητο φαινόμενο με τα δένδρα στη σκεπή της Αγίας Θεοδώρας

Πρόκειται για ένα θρησκευτικό σημείο το οποίο προσελκύει χιλιάδες κόσμο από όλη την Ελλάδα. Το γεγονός ότι στη σκεπή του ναού της Αγίας Θεοδώρας Βάστα, στη Μεγαλόπολη, έχουν φυτρώσει 17 μεγάλα δένδρα, προκαλεί σε άλλους δέος και σε άλλους απορία. Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό; Πρόκειται για Θαύμα;
 Oι υπεύθυνοι της Μητροπόλεως έχουν απευθυνθεί κατά καιρούς όπωςλέγεται σε πολιτικούς μηχανικούς, αλλά και άλλους επιστήμονες όπως αρχιτέκτονες και γεωπόνους, οι οποίοι θεωρούν ως ένα επιστημονικά ανεξήγητο φαινόμενο το ότι τα πλατάνια βρίσκονται τόσα χρόνια και υπό αυτές τις συνθήκες σε αυτή τη θέση.

Oι επιστήμονες που έχουν κληθεί το θεωρούν κυριολεκτικά θαυμαστό και υπερφυσικό φαινόμενο.
To προσκύνημα δεν προκαλεί το ενδιαφέρον μόνον σε θεοσεβουμένους πιστούς ,αλλά βρίσκει κανείς και δύσπιστους προσκυνητές που προσπαθούν να βρουν τη λύση «ανάμεσα στις πέτρες του κτίσματος», χωρίς όμως τελικά να μπορούν να ερμηνεύσουν το γεγονός.

Να σημειωθεί τέλος ότι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην Κοινότητα Βάστα Μεγαλοπόλεως την 10ην & 11ην Σεπτεμβρίου 2014, κατά την εορτή της Αγίας Ὀσιοπαρθενομάρτυρος Θεοδώρας της ἐν Βάστᾳ.

Δείτε το βίντεο:

 
 
Πηγή: www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: