Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ενημέρωση Πολυτέκνων Δήμου Καλαβρύτων

    Ο Σύλλογος πολυτέκνων περιοχής Καλαβρύτων εξέδωσε τρεις ανακοινώσεις –ενημερώσεις προς τα μέλη του :


      ·         ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.
      ·         ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ για το έτος 2015
      ·         ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ έτους 2014.


Θέμα:  ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ έτους 2014.

`Αγαπητοί Πολύτεκνοι.

Παρελήφθησαν από το Σωματείο μας πορτοκάλια από τον Συνεταιρισμό  Αμυκλών-Σπάρτης «ΛΑΚΩΝΙΑ».
Καλούνται όλοι οι Πολύτεκνοι, μέλη του Σωματείου μας να παραλάβουν τα κιβώτια που αντιστοιχούν σε κάθε οικογένεια.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 10:30 π.μ. έως και τις 03:00 μ.μ. (15:00).
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Επειδή τα πορτοκάλια είναι ευπαθές προϊόν θα πραγματοποιηθεί η διανομή ΜΟΝΟ την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία προκειμένου να διανεμηθούν όλες οι ποσότητες.
Δεν θα υπάρξει άλλη μέρα διανομής.
Όσοι δεν παρευρεθούν για να παραλάβουν τις ποσότητες που τους αναλογούν οι ποσότητες αυτές θα διανεμηθούν στους παρευρισκόμενους Πολύτεκνους.
  
Όποια οικογένεια δεν μπορεί να παρευρεθεί η ίδια κατά την διανομή την συγκεκριμένη ημέρα, μπορεί να παραλάβει την αντίστοιχη ποσότητα άλλο άτομο της εμπιστοσύνης της, αρκεί να έχει μαζί του και να επιδείξει στην Γραμματεία το Σωματείου μας το αντίστοιχο βιβλιάριο πολυτεκνικής ιδιότητας.
Θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία  που εφαρμόζεται κατά την διανομή των τροφίμων.
Οι ενδιαφερόμενοι θα παίρνουν από την γραμματεία του Σωματείου ( οδός 25ης Μαρτίου και Ασημάκη Φωτήλα) τον αύξοντα αριθμό παραλαβής και με αυτόν θα παραλαμβάνουν την αντίστοιχη ποσότητα από τους υπεύθυνους που θα ευρίσκονται στην αποθήκη του Σωματείου μας, ( οδός Ιωάννη Κατσικόπουλου-Καπετάν Βελιά και Λουκά Ρούφου).
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946.17.58.53.
  
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

                     Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης                                   Βασίλειος Καλογερόπουλος




Θέμα: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.

`Αγαπητοί Πολύτεκνοι.

Σε όλους είναι γνωστό και ως καταστατική διάταξη ότι, η παροχή υπηρεσιών από τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου μας προς όλα τα μέλη της κάθε Πολύτεκνης οικογένειας, η οποία είναι εγγεγραμμένη στο Σωματείο μας. πραγματοποιείται αφιλοκερδώς.
Σας υπενθυμίζουμε ότι, από το 2012 έχει αλλάξει το σύστημα και κάθε Πολύτεκνη οικογένεια εξοφλεί τις ταμειακές της υποχρεώσεις κάθε χρόνο και όχι κάθε τριετία όπως γίνονταν παλιότερα. (Ανακοίνωση Σωματείου Αρ.Πρ.0924/2013/0319-1/20-12-2013).
Πρέπει να γνωρίζετε ότι, η όποια παροχή υπηρεσίας προς τα μέλη κάθε Πολύτεκνης οικογένειας πραγματοποιείται, μόνο εφ’ όσον η κάθε οικογένεια είναι οικονομικά εντάξει προς το Σωματείο. Μόνο με αυτή την διαδικασία έχει την δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες του το Σωματείο προς τα μέλη του.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946.17.58.53.
  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης                                   Βασίλειος Καλογερόπουλος



Θέμα:  ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ για το έτος 2015

`Αγαπητοί Πολύτεκνοι.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας οι θεωρήσεις των Πολυτεκνικών βιβλιαρίων για το 2015 θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ και από ώρας 10:00 π.μ. έως και τις  02:00 .μ.μ.(14:00) στο γραφείο του Σωματείου μας ( 25Ης Μαρτίου και Ασημάκη Φωτήλα). Σε περίπτωση που η Τρίτη συμπίπτει με αργία οι θεωρήσεις πραγματοποιούνται την επόμενη μέρα (Τετάρτη) τις ίδιες ώρες.
Οι θεωρήσεις πραγματοποιούνται με την ίδια διαδικασία από το 2013.
Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα.
Για τις νέες θεωρήσεις καθώς και για την οποιανδήποτε παροχή υπηρεσίας από το Σωματείο προς τα μέλη, βάσει του καταστατικού μας, το μόνο που χρειάζεται είναι ότι, πρέπει να έχουν εξοφληθεί οι προηγούμενες οικονομικές υποχρεώσεις προς το Σωματείο.
Προς διευκόλυνση των Πολύτεκνων οικογενειών μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παραδίδουν το ή τα βιβλιάριά τους στο κεντρικό μας γραφείο (25ης Μαρτίου αρ. 34) ή να τα στέλνουν και με πρόσωπα της εμπιστοσύνης τους, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχουν επικοινωνήσει στο 6946.17.58.53    (ώρες επικοινωνίας από 10:00 π.μ. έως 02:00 μ.μ.)  για να γνωρίσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Παραδίδοντας το ή τα βιβλιάρια καταθέτουν και το αντίστοιχο οφειλόμενο ποσό.
Τα βιβλιάριά τους θεωρημένα τα παραλαμβάνουν την πρώτη εργάσιμη Τρίτη.   
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα βιβλιάρια παραλαμβάνονται και  από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός αργιών, ΜΟΝΟ από το Πρόεδρο και εφ’ όσον έχει υπάρξει τηλεφωνική προσυνεννόηση και κατατεθεί το οφειλόμενο χρηματικό ποσό. Δεν παραλαμβάνονται βιβλιάρια από άλλο πρόσωπο και χωρίς την καταβολή του οφειλόμενου χρηματικού ποσού προς το Σωματείο. (π.χ. συνδρομή ή συνδρομές. Ένσημα κ.τ.λ.).
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946.17.58.53.
  
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης                                   Βασίλειος Καλογερόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια: