Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα των επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις 2020 που πέρασαν από το Χωριό μας!

    Δείτε τα Ονόματα των Επιτυχόντων μαθητών που προέρχονται - κατάγονται από το Χωριό μας την Κερπινή, στις σχολές των ΑΕΙ που εισάγονται και μας κάνουν υπερήφανους .
   Το χωριό μας και γενικότερα η κοινωνία μας έχει ανάγκη από νέους και νέες  με υψηλή μόρφωση, υψηλή  ποιότητα ζωής και στόχους που δεν επαναπαύονται αλλά επιδιώκουν πάντα το καλύτερο για τον εαυτό τους και το κοινωνικό σύνολο.   
 Η λίστα  των  ονομάτων και των επιτυχιών των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις 2020 από το χωριό μας , έγινε με την συγκατάθεση των ίδιων των υποψηφίων ή των γονέων τους για το θέμα  GDPR ! Δηλαδή το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων.
   Η αναφορά γίνεται με αλφαβητική σειρά - Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόηση των επιτυχόντων και των γονέων τους , που εάν και πέτυχαν το στόχο τους δεν τους αναφέρουμε γιατί δεν τους εντοπίσαμε.Εάν το επιθυμούν αυτό, θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας .

         ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  Ή ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΠΙΝΗ :
  1.   ΔΕΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΚΡΙΒΗ (ΒΙΒΙΑΝ)  του ΣΤΑΥΡΟΥ & της ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ  (ΠΑΤΡΑ)  - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
  2.     ΚΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ -ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & της ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ  (ΠΑΤΡΑ)  - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
  3.   ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΣΗΜΙΝΑ  του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & της ΜΑΡΙΑΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ  (ΚΟΜΟΤΙΝΗ)  - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ.
  4. ΤΖΑΦΕΡΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ & της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  - (Α.Π.Θ) - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
  5.  ΦΑΚΟΥ  ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  & της ΙΟΥΛΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ)  - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ.
  6.  ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  & της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ – ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ 
    Εμείς να ευχηθούμε καλή πρόοδο με υγεία, καλή Φοιτητική ζωή και στην συνέχεια καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές και της μαθήτριες που έδωσαν τον αγώνα τους και δικαιώθηκαν.
   Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση κόπων και αγωνιών των ιδίων των υποψηφίων, καθώς και των οικογενειών τους !

Συγχαρητήρια!!! Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: