Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Βιώσιμο κέντρο το πρώην Δημοτικό Σχολείο Κερπινής.

  Το πρώην Δημοτικό Σχολείο Κερπινής. Εδώ από όπου πέρασαν για πάνω από έναν αιώνα εκατοντάδες ή και χιλιάδες μαθητές για τα πρώτα χρόνια της ζωής τους για να μάθουν γράμματα και να διαμορφώσουν χαρακτήρα και ήθος. Με τη συνεργασία του Παν/μίου Πατρών, του Δήμου Καλαβρύτων, του προέδρου Κώστα Σπυρόπουλου, του πολιτιστικού συλλόγου Κερπινής και του προγράμματος Leader ξεκινά μια συνεργασία για νέα χρήση με βασικό στόχο να είναι βιώσιμο κέντρο και πόλος έλξης επισκεπτών. «Οφείλουμε να δώσουμε βιώσιμες και καινοτόμες απαντήσεις για την επαναλειτουργία και στελέχωση δομών, με οποιαδήποτε χρήση και μορφή, σε απομακρυσμένα και ορεινά χωριά», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Φωκίων Ζαϊμης

                 Ελπίζουμε ότι η  ολοκλήρωση του έργου θα προσδώσει στο  χωριό μας αέρα αναζωογονητικό, αέρα επανόδου και αναβίωσης , θα οδηγήσει σε ένα «τοπόσημο» σε ένα σημείο αναφοράς για το χωριό μας , άλλωστε για όλους μας όλα αυτά τα χρόνια η αποκατάσταση του σχολείου ήταν διακαής πόθος.

                 Ευχαριστούμε , τον συμπατριώτη μας κο.Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Φωκίωνα Ζαϊμη για τις προσπάθειες και ενέργειες που καταβάλει και υποστηρίζει το χωριό μας ,καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: