Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Μαρία Γερμόλα –Καραπατή : Υποψήφια Πρόεδρος Κοινότητας Κερπινής.

Ονομάζομαι Μαρία Γερμόλα – Καραπατή.

  Ως ενεργή πολίτης, με απέραντη αγάπη για το χωριό μου ,τον συνάνθρωπο και με αίσθημα ευθύνης και συνειδητοποίησης της ανάγκης για προσφορά στην κοινωνία μέσω της συμμετοχής στα κοινά, κατεβαίνω στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφια Πρόεδρος στην Κοινότητα Κερπινής Καλαβρύτων με το συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, Δύναμη Δημιουργίας και Προοπτικής» με επικεφαλής  τον Θανάση Παπαδόπουλο.   . 

   Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές, γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε και να είμαστε υπεύθυνοι για τον τόπο που ζούμε!

   Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε πνοή ζωής στο xωριό μας και το Δήμο Καλαβρύτων. Οραματιζόμαστε για το αύριο και για το μέλλον του τόπου μας. Τα προβλήματα είναι υπαρκτά, αλλά με διάθεση και πάθος, φιλοδοξώ, έχοντας δώσει δείγματα γραφής στο χωριό  μας κατά το παρελθόν, από την Θέση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου, να γίνουν με την συμβολή σας και την συνεργασία όλων μαζί τα καλύτερα για την επίλυσή τους!

  Σας θέλουμε δίπλα μας σ’ αυτό τον αγώνα, χρειαζόμαστε την άποψη σας και τη συμμετοχή σας.

Όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε τον τόπο μας ψηλότερα. !

  • Η σημερινή εποχή και ο τόπος μας χρειάζεται συμμετοχή, συνεργασίες, σύνθεση ιδεών και προτάσεων.
  • Ζητώ τη στήριξή σας.
  • Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να αγωνιστώ για το κοινό καλό, για όλους τους πολίτες που αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον του όμορφου τόπου μας.
  • Ζητώ την πολύτιμη για εμένα εμπιστοσύνη σας.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!


      Με   Εκτίμηση

Μαρία Γερμόλα – Καραπατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: