Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Ανασύρουμε "Στιγμές Μαγείας" του Γάμου του Παναγιώτη Σαρόγλου και της Γλυκερίας Γκρίντζου, καθώς και τη Βάπτιση της Μικρής Μαρίας.

   Δείτε μοναδικές στιγμές από τον γάμο του αγαπητού Παναγιώτη Σαρόγλου με την όμορφη συμπατριώτισσά μας και ανιψιά Γλυκερίας Γκρίντζου, καθώς και τη βάπτιση της μικρής Μαρίας.
   Παρόλο που το φωτογραφικό υλικό είναι ετεροχρονισμένο από τη συγκεκριμένη στιγμή,η μαγεία του γάμου και της βάπτισης αναδεικνύεται με έναν ξεχωριστό τρόπο. Τα μυστήρια τελέστηκαν με επιτυχία το Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου «Παναγίας» στην Κερπινή Καλαβρύτων, στις 19:00.

  Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η εκλεκτή Μαρία Γερμόλα και η ευγενική Χαραλαμπία Πετροπούλου, ενώ νονός ο εξαίρετος Άγγελος Αγγελούδης.
  Η υπέροχη βραδιά συνεχίστηκε με δεξίωση στο εστιατόριο «Στύγα» στο 8ο χιλιόμετρο του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, όπου το γλέντι κράτησε  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,με το εκπληκτικό τοπίο να αποτελεί το ιδανικό φόντο για αυτήν την αξέχαστη εκδήλωση.
   Ευχόμαστε στο ζευγάρι να ζήσουν μια ζωή γεμάτη αγάπη και χαρά, με υγεία και ευτυχία να τους συντροφεύουν σε κάθε στιγμή της ζωής τους.
   Να απολαμβάνουν κάθε στιγμή με το υπέροχο παιδάκι τους και να διανύσουν μια ευημερούσα, ενδιαφέρουσα και ευτυχισμένη ζωή.












































































Δεν υπάρχουν σχόλια: