Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Τακτική Γενική (Απολογιστική - Εκλογική) Συνέλευση Ένωσης-Θυμάτων-Καλαβρυτινού-Ολοκαυτώματος.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης και την απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την συνεδρίασή του στις 03-01-2024,  καλούνται όλα τα μέλη της Ένωσης, σε Τακτική Γενική Απολογιστική-Εκλογική Συνέλευση, τη Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα προσέλευσης από 5:30 μ.μ. έως 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δήμου Καλαβρύτων  – Πέτρινο κτήριο στην πλατεία Πετμεζαίων με   θέματα:

Από 06:00 μ.μ. έως 08:00 μ.μ.

·       Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης,

·       Απολογισμός πεπραγμένων, Διοικητικός – Οικονομικός, (Από 08-03-2022 έως 31-03-2024)

·       Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

·       Συζήτηση επί των πεπραγμένων και απαλλαγή,

Από 08:μ.μ. έως 10:00 μ.μ.

·       Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, 

·       Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

            Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη και τελευταία φορά στις 21 Απριλίου 2024 ημέρα Κυριακή και ώρα 06:00 μ.μ. στην ίδια αίθουσα.

Π  Ρ  Ο  Σ  Ο  Χ  Η -  Υ  Π  Ε  Ν  Θ  Υ  Μ  Ι  Ζ  Ο  Υ  Μ  Ε

Επειδή συνήθως κατά την πρώτη Γενική Συνέλευση δεν πραγματοποιείται απαρτία και για να μην ταλαιπωρηθούν τα μέλη μας τα οποία έρχονται από μακριά, παρακαλούμε όλα τα μέλη να έλθουν στην δεύτερη και τελευταία Γενική Συνέλευση στις 21 Απριλίου 2024 ημέρα Κυριακή και ώρα 06.00 μ.μ. στην ίδια αίθουσα.

            Οι υποψήφιοι για τα όργανα της Ένωσης πρέπει να έχουν ρυθμίσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να έχουν καταθέσει γραπτή αίτηση τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν από την πρώτη σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης βάσει του καταστατικού.

            Επειδή επιθυμία όλων μας είναι να συμμετέχουν όλα τα παλαιά μέλη της Ένωσής μας και λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης αποφασίστηκε, να παραμείνει η ετήσια συνδρομή στο ποσό των 5,00 ευρώ ανά άτομο και ανά έτος που οφείλει. Για όλα τα άλλα ισχύουν τα σχετικά άρθρα του καταστατικού.

Η παρουσία όλων θεωρείται ιερό καθήκον, στη μνήμη των εκτελεσθέντων Καλαβρυτινών συμπατριωτών μας.

Σ Ο Β Α Ρ Η     Ε Π Ι Σ Η Μ Α Ν Σ Η

Κάθε μέλος παρακαλούμε να έχει μαζί του την προσωπική του μάσκα προστασίας. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα των υγειονομικών κανονισμών για τον Covid-19 (αποστάσεις κ.λπ) που προβλέπονται για εκείνη την περίοδο. 

Θα ενημερώνουμε τα μέλη μας με ανακοινώσεις στο fb (Facebook) της Ένωσής μας, https://www.facebook.com/Ένωση-Θυμάτων-Καλαβρυτινού-Ολοκαυτώματος, και στις Καλαβρυτινές ιστοσελίδες.

  Για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε άμεσα όλα τα μέλη μας παρακαλούμε να μας στείλετε το e-mail σας (ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο) και όσοι δεν έχουν να μας στείλουν το e-mail των τέκνων τους ώστε να τους ενημερώνουμε άμεσα.

Ο Πρόεδρος 

Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης

______________________________________

Πληροφορίες  - Ενημέρωση - Επικοινωνία:

Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης

Κιν:  6946.175853 και στο viber ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΡΜΕΙΔΗΣ, στο messenger Χαρίλαος Ερμείδης και στο e-mail: xarilaosermeidis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: